Povestea noastră

Inca de la inceput, am inteles că nu suntem aici doar pentru a vinde produse cu un design frumos. ERA HOME este aici pentru a vă ajuta să creați spații care să reflecte cine sunteți. De aceea ne dorim sa descoperiti bucuria de a crea. Începând cu casa dumneavoastra. Vrem să vă gândiți la crearea unui spațiu ca o activitate energizantă și creatoare. Sa inspiri culoare si viata intr-o camera goala prin ideile tale. Asadar alege una din camerele tale si alaturi de noi o vei transforma in ceva uimitor cu ajutorul produselor noastre.

Valorile Noastre

Customer Care – Clienții se află în centrul atentiei in tot ceea ce facem la ERA HOME. Ne asigurăm că avem soluția potrivită pentru clienți în toate inițiativele noastre. Am stabilit o relație pe termen lung cu fiecare client și vrem să-i încântăm în fiecare interacțiune. Scopul nostru este de a stabili un punct de referință national pentru fabricarea monilierului si pentru satisfacerea clienților.

Onestitate & Transparenta – Suntem cinstiți, etici și demni de încredere în toate interactiunile noastre. Avem cele mai înalte standarde de guvernanță corporativă în toate activitatile noastre. Comunicăm în mod transparent cu toate părțile implicate. Cand noi facem greșeli, suntem cinstiți și pregatiti sa ni le asumam.

Orientati spre Succes – Avem o mare dorinta de succes. Noi instruim echipele noastre să poata lua decizii rapide și bine informate. Continuăm să învățăm zilnic din interactiunile cu clientii nostri. Devenim astfel tot mai buni pe zi ce trece, cu ajutorul tau.

Promisiunea – Ne ocupam, suntem mereu alaturi de client, si gandim diferit pentru a obtine solutii inovative. Cand ne blocam, muncim si mai mult pentru a rezolva noile provocari si pentru a gasi soluti si mai bune.

Eficienta – Suntem aici pentru a construi o afacere durabilă pe termen lung. Ne propunem să facem mai mult cu mai puțin și sa aducem un plus fiecarei piese de monilier. Noi credem că o afacere auto-susținută va fi responsabilă și va rezolva problemele clienților în mod corect.

0
piese de mobilier fabricate
0
proiecte finalizate
0
MP mobilati
0%
Clienti multumiti

Clienti

Menu